Γάμος με στυλ boho

Για όσους το αγαπούν ήδη και για όσους πρέπει ακόμα να το ανακαλύψουν, το στυλ boho καθιστά δυνατή τη δημιουργία ενός πραγματικά εκπληκτικού γάμου. Μπορείτε να παίξετε με πολλά διακοσμητικά στοιχεία, σε πολλά έντονα χρώματα … και πολλά άλλα!
Το στυλ boho είναι το σημείο σύγκλισης μεταξύ ρούστικο, vintage και μποέμ: κάνει τους γάμους πολύχρωμους και φιλελεύθερους αλλά και ταυτόχρονα εξαιρετικά κομψούς.

Τελετή
Η ιδανική τοποθεσία για έναν boho γάμο μπορεί να είναι μόνο σε εξωτερικούς χώρους. Ανάλογα με το πού ζείτε και τα γούστα σας, επιλέξτε την παραλία, ένα ανοιχτό χώρο ή ένα δάσος στο οποίο μπορείτε να περπατήσετε ξυπόλητοι, αν θέλετε. Ακόμα και ένα αρχαίο κάστρο θα μπορούσε να είναι το ιδανικό μέρος για να γιορτάσετε τον boho γάμο σας, ειδικά εάν έχει έναν υπαίθριο κήπο για ένα απεριτίφ. Μπορείτε να διαλέξετε παλιά ξύλινα κουτιά ή αντικέ διακοσμημένα τραπεζομάντιλα, απλωμένα στο γκαζόν για να κάνετε τη διαφορά.

Διακόσμηση
Το πιο όμορφο μέρος της δημιουργίας ενός boho γάμου είναι σίγουρα αυτό που είναι αφιερωμένο στη διακόσμηση: ξύλα, λουλούδια, κλαδιά, κεριά και φυσικά πολλά χρώματα. Προσπαθήστε να φανταστείτε πώς πρέπει να είναι το σπίτι ενός ιμπρεσιονιστή ζωγράφου και να προσπαθήσετε να αναπαραγάγετε αυτό το μαγικό περιβάλλον, εκτός των κανόνων και του χρόνου.

Προσκλητήρια
Το boho στυλ του γάμου σας θα πρέπει να φαίνεται στις γαμήλιες προσκλήσεις. Η γραμματοσειρά των χαρακτήρων που θα χρησιμοποιηθούν πρέπει να εμπνέεται από χειρόγραφα γράμματα και οι αποχρώσεις που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι κατά προτίμηση απαλές. Μείνετε στις αποχρώσεις του καφέ, αλλά όχι χωρίς να δώσετε ένα άγγιγμα χρώματος όπως το πράσινο του δάσους, το λιλά, το κίτρινο των λουλουδιών και το μπλε του ουρανού.