Όροι Χρήσης και χρήσιμες πληροφορίες
Ενημέρωση για τρόπους αποστολής και μεταφορικά

Μετά την παραγγελία σας, το κατάστημα μας (εντός 24 ωρών) θα επικοινωνήσει μαζί σας για ενημέρωση σχετικά με την αξία των μεταφορικών. Συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες εταιρείες courier και ανάλογα με το μέγεθος και βάρος της παραγγελίας σας, αναζητούμε πάντα την πιο αξιόπιστη και οικονομική λύση για την παράδοση των προϊόντων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακάτω παραθέτουμε τους τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους μπορείτε να κάνετε εξόφληση παραγγελίας.

ALPHA BANK

Αρ. Λογ. 175-00-2340011377

IBAN GR55 0140 1750 1750 0234 0011 377

Πολιτική Επιστροφών

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης του καταστήματος μας.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα του καταστήματος τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, η εταιρία μας το παραλαμβάνει εντός 2-3 εργάσιμων ημερών για τις επιστροφές εντός Ελλάδος και μέσω της ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσής του σε διάστημα 6-7 ημερών.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Το κατάστημα μας δεν δύναται να παρέχει δικαίωμα αντικατάστασης. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να αλλάξει το εκάστοτε προϊόν υποχρεούται να προβεί στην επιστροφή του στο κατάστημα και στην πραγματοποίηση νέας παραγγελίας. Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος του καταστήματος μας, το κόστος επιστροφής βαραίνει το κατάστημα.

ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Για λόγους υγιεινής, το κατάστημα μας δεν θα δέχεται επιστροφές σε μπομπονιέρες, κουφέτα σε συσκευασία, κουφέτα που τυχόν συνοδεύουν προϊόντα, ανοιχτές συσκευασίες κάθε είδους, σκουλαρίκια.
Επίσης δεν μπορούν να επιστραφούν προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιές.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη , το κατάστημα μας οφείλει να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

Καπαγερίδου Μαρία
Σαρανταπόρου 6,
12134, Περιστέρι, Αθήνα
Τηλ: 210 5781153

Οδηγίες και όροι χρήσης του ιστότοπου

Ο ιστότοπος αυτός ενδέχεται να χρησιμοποιεί cookies. Με την περιήγηση σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

O ιστότοπος μας λαμβάνει όλα τα μέτρα ασφάλειας περιήγησης. Ευθύνη για την ασφάλεια του ιστότοπου έχει και ο serverφιλοξενίας. Για τυχόν προβλήματα του serverφιλοξενίας δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση ο ιστότοπος και οι διαχειριστές του.

Με την περιήγηση σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε ότι ο ιστότοπος δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα του υπολογιστή σας.

Οι παραπάνω όροι δύνανται να μεταβληθούν χωρίς άλλη προειδοποίηση.